Våra rum

För en vacker framtid

Allt vi gör genomsyras av passion och övertygelse om att människor och företag växer när man trivs. Från Norrlands första inredningsateljé skapar vi skräddarsydd trivsel för hem och företag genom miljöer som reflekterar, motiverar och lyfter människor oavsett om det är ett hem eller en arbetsplats.

I inredningsateljén flödar inspirationen för ditt drömkök eller walk in closet genom svensk hantverkskvalité från Smedstorp. Vi skräddarsyr gardiner, textilier och designar platsbyggd inredning för att passa precis just er. Inredningsateljén har vi byggt själva så allt du ser kan vi hjälpa dig att förverkliga.

Välkommen hem till oss på Björnvägen 7.

detaljbild-olive-kitchen
smidehoume
detaljerhoume

Vi inreder, syr, bygger & fixar elen

Vi är en komplett inredningsbyrå som finns med från idé till slutfört projekt med egen personal. Tillsammans med vår passion och erfarenhet i kombination med era önskemål skapar vi arbetsplatser för stolta medarbetare och hem som är lätta att älska. Stolta över vårt Norrländska ursprung, inställning till livet och sätt att vara.

Många kan kalla det okomplicerat, rejält och pålitligt.
Vi kallar det Norrländsk garanti.

Förvaring i harmoni

Genom Smedstops breda sortiment kan vi hjälpa er reflektera köksdrömmar och personligheter genom hela hemmet. Med platsbyggd förvaring i samma färg och stil som köket skapas en harmoni helt anpassad efter era behov och rummens förutsättningar.

Våra erfarna designers och hantverkare hjälper er göra verklighet av drömmen om en walk in closet eller en förvaring som harmoniskt följer ert hems unika egenskaper. Självklart levererar vi också högklassiga skjutdörrar från Stirpe så att er förvaring uppfyller just era önskemål. Rulla till toppen