Om oss

Inredningsbyrå med passion, kärlek och kunnande

Vi älskar vårt jobb och möjligheten att få hjälpa människor och företag att växa genom trivsel i de miljöer vi får förmånen att hjälpa till att skapa. Vi kan också stolt säga att vi är bra på det vi gör och hur vi gör det.

Trender kommer och går men företag och människor består. Därför lägger vi stor vikt vid att inreda så hållbart och respektfullt som möjligt för vår natur men också för våra uppdragsgivare. Våra arbeten skall reflektera det företags varumärke vi inreder lokaler åt eller människorna som kallar ett hus för hem.

Passionen för inredning och beslutsamheten att skapa en vacker framtid är oförändrad sedan starten av Houme 2017. Tack vare den fantastiska respons vi haft genom åren har vi kunnat utveckla bolaget till en komplett inredningsbyrå där vi nu erbjuder allt från inredning av företagslokaler och visningshus, homestyling, försäljning av kök, specialtillverkad inredning, syateljé, konsultation och försäljning av egentillverkade posters och inredning.

Stolta över vårt Norrländska ursprung och att våra kunder uppskattar vår inställning till livet och sätt att vara. Många kan kallar oss okomplicerade, rejäla och pålitliga. Vi kallar oss för dina Houmees!

Camilla Mauree
Grundare & VD, Houme AB

Teamet på Houme

Maila oss på hej@houme.seinfo@hermansonskok.se eller ring oss på telefonnummer 090-184510

Camilla Mauree
VD / Inredare
camilla@houme.se
090-184510
Fredrik Bernhardsson
Köksinredare
fredrik@houme.se
090-184510
Linnéa Frohm
Kommunikatör
hej@houme.se
090-184510

Skapa trivsel på jobbet

Ett varumärke brukar beskrivas som ”summan av alla uppfattningar och förväntningar som väcks hos människor när de tänker på dig”. Vi kan hjälpa er att utforma den upplevelse ni vill att människor ska få av ert företag genom att återspegla företagets personlighet, värderingar och målsättningar på kontoret, i butiken eller i personalmatsalen.

Tillsammans gör vi er miljö till en del av varumärkesarbetet på vägen mot stolta medarbetare, lojala kunder och bättre affärer.

Från Norrland till ett vackrare Sverige

Vi är fast beslutsamma om att göra Sverige lite vackrare och mer trivsamt genom att vara det självklara valet för både privatpersoner och företag som längtar efter en vacker framtid. Vi samarbetar med utvalda, snickare och elektriker för att fixa ditt hem eller din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med:

● Kök
● Platsbyggda möbler
● Svetsade inredningsdetaljer
● Inredning hem & företag
● Specialsydda textilier
● Specialinredningar
● Eventstyling
● Set design

Våra uppdrag

Rulla till toppen