Våra kök

Kvalité, trygghet & inspiration 

Vi förverkligar köksdrömmar! 
Sedan maj 2020 är Hermansons Kök en del av Houme inredningsateljé. Kunskapen, tryggheten, den personliga servicen och svenska kvalitétskök från Smedstorp finns kvar som den alltid varit. Nu i nya, inspirerande lokaler på Björnvägen 7.  

Välkommen in och förverkliga era köksdrömmar eller klicka nedan för att komma till den digitala Köksplaneraren. Fyll i formuläret så återkommer vi när vi fått veta mer om hur vi kan uppfylla era önskemål och drömmar.

Tillsammans från idé till färdigt kök

Med erfarna köksdesigners, inredare och hantverkare finns vi med och gör verklighet av era köksdrömmar från inledande idéstadie till färdigmonterat kök. Vi erbjuder också platsbyggd inredning, specialanpassade möbler och måttbeställda textilier för att förverkliga alla delar av ert drömhem.

Unika kök, anpassade för dig

Smedstorps Kök tillverkas inte på löpande band eller med en gör-det-själv-instruktion. Istället utgår vi från dina önskemål och behov för att ta fram ett kök som är unikt bara för dig. Tillverkat från grunden av utvalda material som håller för många års användande och målat på gammalt vis med en sidenmatt färg som värnar om vår natur.

Du kan välja nyans bland alla tusentals färgkoder eller utgå från sexton olika basfärger. Arbetshöjd kan varieras med olika sockelhöjder och stommarna är färdigmonterade med djupare väggskåp och stabilare lådskenor som håller för många års användande.


Med svensktillverkade kök från vackra Österlen sedan 1945 är Smedstorp Kök en kulturbärare av svensk snickeritradition som vårdar det gamla hantverket, tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Dagens kök är lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt – men Smedstop är noga med att behålla och slå vakt om sin långa hantverkstradition och kvalitetstänkande. Läs mer om Smedstorps Kök på www.smedstorp.com


Komplett leverantör av drömmar

En köksrenovering består av många moment och för oss är det viktigt med en positiv helhetsupplevelse för dig som kund. Vi är en komplett leverantör av kök, vitvaror, bänkskivor och alla tillbehör som behövs för att förverkliga era köksdrömmar. Vi samarbetar bland annat med:


Rulla till toppen