Det finns alltid tillfällen då man fastnar, varför inte ge ansvaret till någon annan?

Vi arbetar för att din inredningsdröm ska bli verklighet.

 Här nedan hittar du bredden i våra inredningstjänster. Vi ger råd, skapar, bygger och inreder allt efter behov.  I vårt arbete har vi ett utpräglat miljötänk vilket gör att vi gärna återanvänder saker och erbjuder produkter av hög kvalitet. 

HOUME HEMMA.

Att skapa känslan av trivsel och att ditt hem blir din oas, det kanske inte är så lätt alla gånger? Kontakta oss för rådgivning och skapande. Är det dags att sälja din bostad kan vi hjälpa till med allt från konsultation till stylingar i olika omfattningar. Se våra paketerbjudanden.

HANDY HOUME.

Med vår händige kollega monteras taklampan upp på ett kick, altanens sista finess är på plats och garderober som sedan länge ligger o-monterade i en kartong i hallen blir ett minne blott.
 Pris enligt offert.

HOUME PÅ JOBBET.

Är det dags att piffa upp kontoret?
Att skapa rum med utrymme för idéer, kreativitet och trivsel är nyckeln för framgångsrika företag. Vårt arbete går ut på att spegla ert varumärke och det gör vi tillsammans genom tätt samarbete.

HOUME SYR.

Med tyger kan man på ett stilfullt sätt ändra färgsättningen i en lokal. Vi erbjuder en hel hetslösning med montering och måttsyr allt från vanliga gardiner till rullgardiner, klädslar till möbler och andra textilier. Välkommen in till oss för att se tygprover i vår inredningsfabrik.

HOUME EVENT.

Vi hjälper er vid event så inredning och upplevelse kopplas till ert varumärke.
Vi speglar ert varumärke och det ni önskar förmedla genom att inreda i linje med er strategi. Vi kan hyra ut möbler, även enstaka om ni redan ordnat allt annat.

HOUME REKLAM.

Inför era reklambilder/filmer ordnar vi styling och rekvisita. Vi jobbar tillsammans för att se till att resultatet stärker ert varumärke. Vi kan göra allt från att leta upp den speciella detaljen till att göra hela din styling.

~ Livet är värt att firas, gärna med lite finess ~