Det finns alltid tillfällen då man fastnar varför inte ge ansvaret till någon annan? Vi lovar att få igång ditt inredningshjärta!

Vi har lång erfarenhet av att konsultera privatpersoner och företag vid tillställning och problemlösning. Livet är värt att firas och vid dessa tillfällen är vi där och inreder din fest. Vid tillfällen då kunskap eller tid gör att den omonterade möbeln ligger kvar i hallen, kontakta då vår Handy Houme som monterar upp möbeln åt dig.

 

Houme Hemma.

Att skapa känslan av trivsel och att ditt hem blir din oas, det kanske inte är så lätt alla gånger? Vi brottas väl alla med funktion och stil när vi inreder våra hem. Kontakta oss för rådgivning och skapande av din oas. Ditt hem behåller sin prägel och matchar din personlighet, vi hjälper dig att hitta hem.

Houme på jobbet.

Att skapa rum med utrymme för idéer, kreativitet och trivsel är nyckeln för framgångsrika företag. Vi tillbringar en stor del av vår vakna tid på arbetet, varför inte göra det lilla extra för att trivas. Vårt arbete går ut på att spegla ert varumärke och det gör vi tillsammans genom tätt samarbete. Du vet väl om att den finaste restaurang du besöker även är en arbetsplats för kyparen? Du har väl inte glömt bort er entré, ert fikarum eller ert mötesrum? Det kanske är just i väntrummet intrycket till en lyckad affär uppstår?

Houme syr.

Med tyger kan man på ett stilfullt sätt ändra färgsättningen i en lokal. Varför inte dela upp ett stort rum med ett ljuddämpande draperi som enkelt kan skjutas åt sidan? Vi har valt att fokusera på ett ulltyg från Klippanyllefabrik som är flamsäkert och ljuddämpande. Välkommen in till oss för att se tygprover i vår inredningsfabrik.

Handy Houme.

Med vår händige kollega monteras taklampan upp på ett kick, altanens sista finess är på plats och garderober som sedan länge ligger omonterad i en kartong i hallen blir ett minne blott. Pris enligt offert.

Houme på Fest.

Vi hjälper till att planera och inreda er fest så att det stämmer överens med ert tema eller varumärke. Vid just bröllop kan det vara extra utmanande. Med oss slipper du stressen och vi tar hand om din styling, allt för en lyckad fest. Livet är värt att firas!  Personalfesten på ditt kontor kan se helt annorlunda ut med rätt belysning och det lilla extra, överraska din personal redan nu!

Houme cube.

Vi levererar färdigbyggda Houme Cube´s till ert företag för att hjälpa er med att lyfta fram era produkter i en kul och inspirerande miljö. På Happy Homes har vi valt att visa färg, golv och tapet. Välkommen till Happy Homes på Västerslätt för att se vår förstfödda Houme Cube.


~ Livet är värt att firas, gärna med lite finess! ~